Design – frihet til å skape et unikt gulv

Be om tilbud

Design dekorative fugefrie belegg som et spennende arkitektonisk element.
En står fritt til å gi gulvet det uttrykk og den form man ønsker uten å måtte være bundet opp til noen spesielle geometriske begrensninger i materialene.

Terrazzo

Steno Terrazzo er tidløst, sømløst og makeløst. Med marmor og farget bindemiddel, og gjerne glass, perlemor eller knust speil, skapes vakre fugefrie overflater med de uttrykk, motiver og mønstre en måtte ønske, høyblankt eller matt, også med profiler eller fargede linjer hvis en vil bryte opp gulvflaten visuelt.

I kombinasjon med marmor  benytter vi herdeplast bindemiddel, med samme utseende som sementterrazzo, men med mange fordeler; større fargevalg, bedre kjemikaliebestandighet, redusert  tykkelse og vekt og minimal fare for sprekkdannelse.

Steno Terrazzo kan benyttes alle steder der en vil ha et vakkert og slitersterkt gulv og der en prioriterer lave vedlikeholdskostnader. Det kan bygges inn støydemping under gulvet og det kan installeres i trapper. Steno terrazzo vil medvirke til å skape et miljø med særpreg.

 

 

Monoart

I Monoart kombineres nye materialteknologier for å skape gulvflater med spektakulære fargeeffekter.
Marmoreringen formes på stedet og ingen gulv vil bli helt like. En kan kombinere farger til å lage spektakulære mønstre, og legge inn bilder eller logoer som vil være synlig i belegget.

Det benyttes UV-bestandige materialer med god ripefasthet, og det er mulig å påføre en mattlakk hvis en ikke ønsker et høyblankt gulv.

Nyhet – STENO Terrazzo Soundseal

Terrazzo nå også som lydgulv

I samarbeid med Aprobo i Sverige har Hesselberg Bygg utviklet Steno Terrazzo med lyddemping. Steno Terrazzo kan installeres direkte på en bestemt akustisk matte og en oppnår trinnlydsdemping opp til 19 dB. For å oppnå enda høyere lyddemping kan en velge en mykere akustisk matte som da vil kreve et mellomlag med flytavretting. Alle fordelene med Steno terrazzosystemet, inkl lav byggehøyde i rehabprosjekter kan dermed tilbys i kombinasjon med lyddemping.